Anti-aging

Vanaf ons 25e levensjaar beginnen we te verouderen. De huid gaat minder stoffen produceren, zoals collageen, elastine en hyaluronzuur. Deze stofjes zorgen er echter wel voor dat de huid elastisch en jeugdig blijft… Door verschillende schoonheidsbehandelingen en cosmeticaproducten help ik jou je huid jong en gezond te houden. Ook voor de reeds verouderde huid zijn er behandelingen die zichtbaar rimpels, lijnen en huidverslapping verminderen.

Anti-aging, wat houdt dat in?

Anti-aging behadelingen zijn er op gericht om de collageen- en elastineproductie te verhogen. Iedere dag opnieuw maakt ons lichaam collageen aan, hierdoor behouden we de door zoveel gewenste jeugdige en rimpelloze huid. Maar helaas, vanaf het 25e levensjaar maakt de huid steeds minder collageen aan, waarbij het ook nog eens 1% van het opgebouwde collageen per jaar verliest. Het gevolg is een huid die steeds meer tekenen van huidveroudering laat zien.

Anti-aging behandelingen

Ik ben gespecialiseerd in anti-aging behandelingen en werk alleen met kwalitatieve apparatuur en producten om de huid weer jeugdig te maken.

DÉCAAR Algen peeling

De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen.

De DÉCAAR Algen Peeling Regimen werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Beauty Angel

De BEAUTY ANGEL/ELT vervult de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging. De speciale lichtspectra (570-860 nanometer) stimuleren de fibroblasten voor de lichaamseigen productie van collageen en elastine en hyaluron. De lichtbehandeling is een perfecte aanvulling bij iedere gezichtsbehandeling. Ook kunnen de behandelingen los van een gezichtsbehandeling worden gegeven waardoor het ideaal is voor iedereen die weinig tijd heeft en een mooie gezonde huid wil.

Natural Facelifting

Natural Facelifting is een intensieve massagetechniek die de elasticiteit en de vochtbalans van je huid en het onderliggend spierweefsel herstelt. Daarnaast is het een zeer ontspannende behandeling en zeer geschikt als anti-aging behandeling.

Anti-aging Behandelplan

Voordat we met de behandelingen beginnen, bespreken we in het intakegesprek wat je wensen zijn. Wat wil je bereiken met de behandelingen en wat verwacht je ervan? Door middel van een huidanalyse kan ik precies zien hoe het is gesteld met je huid. Naar aanleiding van deze informatie stel ik een behandelplan samen, zodat je weet hoeveel behandelingen er nodig zijn en welke thuisverzorgingsproducten bijdragen aan het snelste resultaat.

Meer informatie over anti-aging behandelingen?