De Vavin Rescue Kit is de ideale introductie tot de basisroutine van Vavin. Deze handige kit bevat alle producten die je in een dagelijkse skincare routine nodig hebt in een compact formaat. Om mee te nemen op reis of om de producten eens uit te proberen. In deze blog ga ik dieper in op de Rescue Kit en wat je ervan kunt verwachten.

De producten in de Rescue Kit

De Rescue Kit bevat de volgende producten:

  • Balancing Cleanser: een milde reiniger de je huid grondig reinigt zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten.
  • Restoring Day Cream: deze dagcrème versterkt de natuurlijke weerstand van je huid, waardoor deze beter beschermd is tegen schadelijke invloeden van de dag.
  • Soothing Night Cream: voor een optimale vochtbalans in je huid terwijl je slaapt.
  • Protecting UV Cream SPF 30: biedt je huid bescherming tegen schadelijke uv-straling

Wat kun je van de Rescue Kit verwachten?

  • Langdurige resultaten: De producten van Vavin zijn bedoeld om je huidconditie op lange termijn te verbeteren. Het versterken van je huidconditie kost tijd en regelmatig gebruik van de juiste producten. Het wordt aanbevolen om minimaal 6-8 weken Vavin producten te gebruiken om de gewenste resultaten te bereiken en een sterke, gezonde huid op de bouwen. Met de Rescue Kit kan je al een start maken naar huidverbetering, zonder meteen de volledige producten aan te schaffen.
  • Voor elk huidtype: De basisroutine van Vavin is geschikt voor drie verschillende huidtypen: een vette, droge, en normale huid. Hoewel de producten dezelfde voordelen bieden voor alle huidtypen, variëren ze in natuurlijke oliën en vetten, evenals de soorten oliën en vetstoffen die worden gebruikt. Hierdoor kun je de producten aanpassen aan jouw specifieke huidtype voor optimale resultaten. Ook de Rescue Kits komen in drie varianten zodat jij de juiste producten hebt op basis van jouw huid.
  • Extra verzorging wanneer nodig: Iedere huid is uniek en kan op verschillende momenten behoefte hebben aan extra verzorging, zoals bij seizoensveranderingen, hormonale schommelingen, huidproblemen of persoonlijke omstandigheden zoals stress. De Rescue Kits geeft je een volledige basisroutine om je huidconditie op lange termijn te verbeteren. Wil je specifieke huidproblemen aanpakken of wil je je huid een extra boost geven? Dan kan je de routine aanvullen met onze Plus Range en Treatment Range. Met bijvoorbeeld een verfrissende cleansing oil met frambozenpitolie voor de gevoelige huid, een hyaluronzuur-booster voor de vochtarme huid, of verstevigende serums en oogcrèmes voor de verouderde huid, kan je je routine voor je eigen huidtype optimaliseren. Weet je niet welke producten het beste bij jou passen? Ik help je met een persoonlijk advies.

Het fundament voor huidverbetering

Vavin producten zijn ontworpen om de natuurlijke functies van je huid te ondersteunen, waardoor het fundament wordt gelegd voor een gezonde, sterke huidconditie. De Rescue Kit is je eerste stap naar een prachtige huid en een gezonde huidconditie!

Een gezichtsbehandeling op maat

Tijdens een gezichtsbehandeling kan ik nog meer doen om je huid te verbeteren. Bijvoorbeeld een dieptereiniging die je huid grondig reinigt en zorgt dat je huid snel opknapt. Onzuiverheden weghalen waardoor je huid er weer fris en stralend uitziet. Een behandeling zorgt er ook voor dat je langer een jeugdige uitstraling behoudt. Zie het als een work out voor je huid. Kortom, de Rescue Kit is een ideale eerste stap naar huidverbetering, de volgende stap is het op maat advies voor jouw huid!