De huid is ons belangrijkste visitekaartje. Wanneer hier iets niet goed mee gaat, kan dit je (onbewust) onzeker maken. Acne, couperose, rimpels en een vermoeide en doffe huid zie je iedere dag wanneer je in de spiegel kijkt, daarom kunnen huidproblemen je leven negatief beïnvloeden.

Blijf niet langer rondlopen met huidproblemen en laat mij je helpen! Ik maak gebruik van de beste apparatuur en cosmetica die de huid zichtbaar verbeteren en verzorgen.

Huidproblemen soorten

De huid is ons grootste orgaan, het is dan ook niet gek dat er veel verschillende huidproblemen kunnen zijn, zoals;

  • Pigmentvlekken
  • Puistjes, pukkels en ontstekingen
  • Rimpels en lijnen
  • Rode en gevoelige huid
  • Grove poriën
  • Rosacea
  • Couperose
  • Vette of droge huid

Huidproblemen behandelen

Om huidproblemen te behandelen, maak ik gebruik van de volgende schoonheidsbehandelingen:

Huidproblemen van binnenuit behandelen

Voeding en de huid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gaat er iets niet goed met de huid, dan heeft dit in zeer veel gevallen te maken met de darmen. De huid is een weerspiegeling van onze gezondheid; heb je last van couperose, acne of vroegtijdige huidveroudering? Dan weten we eigenlijk al vrij zeker dat er intern iets niet goed gaat.

Wanneer je last hebt van huidproblemen, worden deze door zowel dermatologen, doctoren als schoonheidsspecialisten enkel uitwendig behandeld. Ze onderzoeken je huid en geven op basis daarvan advies over wat jouw probleem zou moeten verhelpen.

Bij acne wordt er antibiotica voorgeschreven. Bij eczeem krijg je een vette crème en corticosteroïden en bij rimpels en lijnen worden botox en fillers als beste optie naar voren geschoven.

Mijn schoonheidssalon staat voor natuurlijke huidverbetering. Dit betekent dat ik zowel naar de interne (het lichaam) als naar de externe (de huid) gezondheid kijk bij de aanpak van huidproblemen. Ik doe dit door gebruik te maken van de zeer effectieve nutricosmetics van Laviesage. Deze producten hebben al veel van mijn klanten zichtbaar geholpen. Klik hier om meer te lezen over Laviesage.

Wanneer je bij mij op behandeling komt, ontvang je, naar aanleiding van de conditie van je huid, een gepast advies over voeding.

Cosmetica voor het voorkomen van huidproblemen

In de salon werk ik met twee topcosmetica merken, namelijk Vavin en IMAGE Skincare. Beide merken zijn zeer sterk in het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en hebben specifieke lijnen voor specifieke huidproblemen. Welk merk voor jouw huid het beste geschikt is, bespreken we tijdens het intakegesprek.