De LavieSage voedingssupplementen ook wel Nutricosmetics genoemd zijn ontwikkeld om jouw gezondheid, je huid en je vitaliteit te ondersteunen. Ze verbeteren de huid met het beste wat de natuur te bieden heeft. In de Nutricosmetics zitten allerlei unieke voedingsstoffen voor de huid, die je niet in reguliere supplementen terug kunt vinden. Zo zitten sommige producten boordevol collageen- of elstinepeptides, die de huid verstevigen. Of stoffen die het vocht beter kunnen binden in de huid, zoals hyaluronzuur of juist ceramides en squaleen die een droge huid tegengaan.

Behandelingen die worden ingezet voor huidverbetering geven alleen resultaat als het lichaam over voldoende bouwstoffen beschikt. Uiteraard is gezonde voeding de basis voor een gezond lichaam, maar als we intensieve gezichtsbehandelingen gaan toepassen vragen we veel meer van het lichaam. Daarom is het van belang om een huidanalyse te maken om te zien wat de huid en het lichaam nodig heeft om goede resultaten te behalen. Daarbij kijk ik ook naar de gezondheid en achterliggende oorzaken van huidproblemen en verminderde huidkwaliteit. Daarna kijken we samen welke behandelingen hierop aansluiten en wat je zelf kunt doen om het effect van de behandeling te optimaliseren.

LavieSage Cleanse & Revitalise

De beste start voor een gezonde stralende huid

Wat is er mooier om je lichaam weer te laten sprankelen en in shape te komen. Een eenvoudig te volgen programma waarmee je jouw lichaam in slechts 11 dagen weer helemaal in balans brengt. Met Cleanse & Revitalise krijg je weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven.