O² Lift™ behandeling:

Deze behandeling zorgt ervoor dat zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en plantaardige huidoplichters doordringen in de huid. Dit resulteert in een stralende, verfriste en jeugdige uitstraling. Het zuurstof-verrijkende masker, vol met plantaardige stamcellen, is ontworpen om binnen enkele minuten de huid te egaliseren. De behandeling is heerlijk ontspannend, tijdens het zuurstofmasker geef ik ook een schouder- en nekmassage.

Prijs behandeling: €105,00

IMAGE I PEEL – Ormedic LIFT:

I PEEL – Ormedic Lift peeling op basis van pompoen, passievrucht, papaya, ananasenzymen en peptiden is een peeling zonder zuren. Deze behandeling herstelt en vernieuwd de huid en tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende huid weer opgeladen. I PEEL – Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

Prijs behandeling: €84,00

I PEEL – IMAGE Signature Facelift:

De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Deze ingrediënten zijn verantwoordelijk voor de celvernieuwing en het herstel van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodeleerd en geëgaliseerd. De huid heeft een prachtige glow na afloop en direct zichtbaar na slechts één behandeling!

Prijs behandeling: €84,00

Mijn favoriete behandeling

Mijn favoriete behandeling voor vermindering rimpels en een verslapping van de huid en werkt tevens preventief bij de jonge huid!

Naarmate we ouder worden, neemt de activiteit in onze cellen af, waardoor er minder collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie) wordt geproduceerd. Deze “huidfitness” reactiveert diep en op een natuurlijke manier de collageenvezels die onmisbaar zijn voor ondersteuning van onze huid. Duurzame huidverbetering met onmiddellijk liftend effect!

Laat mij het echte werk doen. Je kan zelf wekelijks een scrub en een masker aan brengen om het resultaat te behouden! 70% van het resultaat behaal je door het gebruik van de juiste thuisverzorging, 30% behaal je door middel van behandelingen. Laten we samen het optimale resultaat behalen voor jouw huid!

Mijn favoriete behandeling: IMAGE PEELING– in combinatie met de Natural Face Lifting massage.

Samen bespreken we wat voor jouw huid het beste past.

Prijs behandeling: €120,00

Webshop