Tevreden klanten 

Guus

''Onze zoon Guus kreeg aan het begin van zijn pubertijd een erge vorm van acne. Zo erg zelfs dat zijn zelfvertrouwen er onder leed. Wij als ouders zijn op zoek gegaan om deze acne te laten behandelen. Eerst bij de huisarts, daar kreeg hij een agressief zalfje maar uiteindelijk werkte het niet goed voor Guus. Dus zijn we verder gaan zoeken.

Via onze zorgverzekering kregen we een aantal adressen van huidspecialistes hier in Lisse. Wij hebben voor de schoonheidssalon van Mariëtte Marseille gekozen! Bij haar is Guus na een uitgebreide zorgvuldige intake, nu ongeveer 2 jaar onder behandeling met een heel goed resultaat. In het begin kwam hij er wekelijks, nu zijn we langzaam aan het afbouwen omdat het zo goed met  zijn huid en daardoor ook met Guus zelf gaat.

Door het advies van Mariëtte is Guus meer op zijn voeding gaan letten. Niet extreem, want een puber wil toch af en toe lekker snacken, maar wel is hij b.v. meer water gaan drinken i.p.v. frisdrank, en Is hij gestopt met kaas te eten, en ben ik het vlees gaan bakken in kokosolie i.p.v. andere oliën. Deze adviezen waren voor het hele gezin bruikbaar.

Mariëtte werkte bij Guus met de producten van LavieSage, Skinclear, Protect en Balance voor de binnenkant. Voor de buitenkant kreeg Guus de DÉCAAR algen peeling met onderhoudsbehandelingen van regelmatig een half uur. Vavin is ingezet voor huidverbetering aan de buitenkant. Wij en Guus zelf, zijn heel tevreden over de behandelingen die Guus heeft ondergaan met het gewenste resultaat. Het was ook fijn dat Mariëtte, zeer betrokken was bij Guus en geregeld ons belde hoe het na een behandeling met Guus was gegaan. Dus wij willen voor iedereen die nog twijfelt, Mariëtte zeker aan bevelen''.

Voor

Na

Lisette Mulder

''Ik had al veel geprobeerd om van mijn acnéproblemen af te komen, van drogisterij producten tot middelen die ik op doktersadvies kreeg. Sommige producten hielpen wel even, maar na een poosje kwamen de onzuiverheden weer terug. Ik besloot een afspraak te maken bij Salon Marseille.

Mijn ervaring is zeer positief. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en de producten waar salon Marseille mee werkt. Ik heb regelmatig een DECAAR Algen peeling behandeling ondergaan, daarbij als onderhoud regelmatig een 1/2 uursbehandeling om het goed bij te houden. Ook ga ik regelmatig onder de Beauty Angel waardoor mijn huidbeeld rustiger wordt en de littekens vervagen! Vavin huidverbeterigsproducten gebruik ik thuis om het resultaat te onderhouden. LavieSage Skinclear en Secure gebruik ik voor de binnenkant. Ook het detoxmasker vind ik geweldig.

Het resultaat is dat mijn huid een stuk rustiger is nu en de onzuiverheden nagenoeg weg. Daarom bezoek ik nu nog 1 keer per maand de salon voor een huidcheck en een behandeling met de Beauty Angel.

Ik beveel salon Marseille iedereen aan die niet tevreden is met zijn/haar huid. Mariëtte is erg vriendelijk en weet waar ze het over heeft. Ze legt alles duidelijk en rustig uit. Ik ben Mariëtte dankbaar dat mijn huid er rustig en gaaf uitziet, dit heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven. Tip: Mariëtte is erkend acnétherapeute, behandelingen kunnen vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Mariëtte heeft mij aangeraden om het nieuwe 11-daagse Cleanse &Revitalise programma van LavieSage te volgen. bij deze 'detox' worden afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. Het resultaat is dat mijn huid straalt en bijna geen onzuiverheden meer vertoont, ik beter slaap en lekkerder in mijn vel zit''!