Resultaten Powder brows & review

 “Mariëtte heeft mijn wenkbrauwen mooi bijgewerkt. Ik had al eerder bij een andere salon mijn wenkbrauwen laten pigmenteren. Na anderhalf jaar was de kleur wat vervaagd en iets rood. Ik ben heel blij met de vorm en de kleur die Mariëtte gekozen heeft en het past heel goed bij mijn gezicht!

Mariëtte werkt met pigmenten zonder ijzeroxide waardoor je geen rode gloed in de wenkbrauwen krijgt!”

Nicolien Straathoek

Direct na de 1e behandeling

Powder Brows

Direct na de behandeling

Voor en na Eyeliner pigmentatie

Direct na de 2e behandeling

Powder Brows

Eindresultaat

Voor en na Eyeliner pigmentatie

Eindresultaat na 6 weken

Powder brows

Permanente make-up wenkbrauwen

Permente make-up (powder brows)

Ombre & Powderbrows

Dé perfecte wenkbrauw!
Deze techniek creëert op een natuurlijke manier een gestileerde wenkbrauw. Een zachte schaduw die van zacht naar donker overloopt. Het resultaat lijkt alsof de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Dit geeft een zacht en natuurlijk resultaat.

Ombre  & Powderbrows is een semipermanente make-up, het blijft 1 tot 2 jaar mooi. Als je er niks meer aan zou doen vervaagd het uiteindelijk uit de huid, dus geen tattoo!

Voordeel: geen trauma, snelle genezing, geen verkleuring.

Tarief Powderbrows

€350,00 Dit is een totaalpakket van intakegesprek, 2 behandelingen inclusief advies over de nazorg die je mee naar huis krijgt.

Prijs nabehandeling: Binnen 1 jaar €155,00

Microblading

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht. Wanneer je weinig of niet mooi gevormde wenkbrauwen hebt, kan dit je uiterlijk beïnvloeden. Wenkbrauwen geven een vrouwelijke en verleidelijke touch en zorgen voor symmetrie in het gezicht. Wens jij prachtige wenkbrauwen, die er natuurlijk uitzien? Kies dan voor microblading!

Microblading, wat is dat?

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen we de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. Door middel van een speciaal mesje met flinterdunne puntjes, wordt er haartje voor haartje gepigmenteerd. Hierdoor is de wenkbrauw van geen echt te onderscheiden.

Waarom kiezen voor microblading?

Er zijn veel redenen waarom je zou kiezen voor microblading, namelijk:

  • Het resultaat is een jaar tot twee jaar zichtbaar, hierna kun je de behandeling herhalen.
  • Je bespaart iedere dag weer heel veel tijd, je hoeft tenslotte niet meer je wenkbrauwen te tekenen.
  • Altijd een verzorgd uiterlijk, of je nu aan het zwemmen en sporten bent of naar de sauna gaat.
  • Goed gevormde wenkbrauwen zorgen voor een natuurlijke lift van het gezicht.
  • Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur, de juiste vorm en juiste haargroeirichting

Intakegesprek microblading

Wanneer je voor de eerste keer langs komt bespreken we jouw wensen; welke vorm en kleur zou je mooi vinden? Ik kijk naar je gezichtsvorm, huidskleur en haar en bepaal samen met jou wat de beste optie zal zijn. Daarna tekenen we de wenkbrauwen voor in de gewenste vorm, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Na de behandeling

De eerste dagen na de behandeling is het zeer belangrijk niet aan je wenkbrauwen te zitten. Er kunnen zich korstjes vormen, krab deze er niet vanaf. De wenkbrauwen mogen niet in contact met water komen en je mag absoluut geen make-up gebruiken. Ik geef je advies over de nazorg die je mee naar huis krijgt.

De eerste paar dagen kan het resultaat wat donkerder van kleur uitvallen, dit trekt vanzelf bij.

Na twee weken zijn je wenkbrauwen alweer genezen, maar wees er nog wel voorzichtig mee. De huid is nog gevoelig en geneest na 4 weken volledig! Gebruik geen heet water en voorkom aanraking met zeep en shampoos. Vermijd tevens zwembaden, jacuzzi’s, sauna’s enz. Gebruik geen make up, lotions en crèmes op en rondom de wenkbrauwen.

Ga niet zonnen, zonnebanken, sporten of hardlopen. Ga ook absoluut niet aan de korstjes zitten pulken of krabben. Dit kan littekenweefsel veroorzaken en het pigment doen laten verdwijnen.

Schoonheidssalon Mariette Marseille – microblading

Ik help jou graag aan je droomwenkbrauwen, door goed naar je wensen te luisteren. Ik ben gecertificeerd specialist, GGD goedgekeurd, zie https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/vind-hier-je-studio en ik volg geregeld masterclasses en trainingen op het gebied van permanent make-up.

Tarief microblading

€350,00 Dit is een totaalpakket van intakegesprek , 2 behandelingen inclusief advies over de nazorg die je mee naar huis krijgt.

Prijs nabehandeling: Binnen 1 jaar €155,00

Eyeliner pigmentatie € 380,00 (voor 2 behandelingen)

Dit is een totaalpakket van intakegesprek en 2 behandelingen binnen 4 tot 6 weken.

 

Prachtige wenkrbauwen die niet van echt zijn te onderscheiden

Microblading