Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gegeven

Ik had al veel geprobeerd om van mijn acnéproblemen af te komen, van drogisterij producten tot middelen die ik op doktersadvies kreeg. Sommige producten hielpen wel even, maar na een poosje kwamen de onzuiverheden weer terug. Ik besloot een afspraak te maken bij Salon Marseille.

Mijn ervaring is zeer positief. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en de producten waar salon Marseille mee werkt. Ik heb regelmatig een Herbal Peeling behandeling ondergaan, daarbij als onderhoud regelmatig een 1/2 uursbehandeling om het goed bij te houden. Ook ga ik regelmatig onder de Beauty Angel waardoor mijn huidbeeld rustiger wordt en de littekens vervagen! Vavin huidverbeterigsproducten gebruik ik thuis om het resultaat te onderhouden. LavieSage Skinclear en Secure gebruik ik voor de binnenkant. Ook het detoxmasker vind ik geweldig.

Het resultaat is dat mijn huid een stuk rustiger is nu en de onzuiverheden nagenoeg weg. Daarom bezoek ik nu nog 1 keer per maand de salon voor een huidcheck en een behandeling met de Beauty Angel.

Ik beveel salon Marseille iedereen aan die niet tevreden is met zijn/haar huid. Mariëtte is erg vriendelijk en weet waar ze het over heeft. Ze legt alles duidelijk en rustig uit. Ik ben Mariëtte dankbaar dat mijn huid er rustig en gaaf uitziet, dit heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven. Tip: Mariëtte is erkend acnétherapeute, behandelingen kunnen vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Mariëtte heeft mij aangeraden om het nieuwe 11-daagse Cleanse &Revitalise programma van LavieSage te volgen. bij deze ‘detox’ worden afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. Het resultaat is dat mijn huid straalt en bijna geen onzuiverheden meer vertoont, ik beter slaap en lekkerder in mijn vel zit!

Guus

Onze zoon Guus kreeg aan het begin van zijn pubertijd een erge vorm van acne. Zo erg zelfs dat zijn zelfvertrouwen er onder leed. Wij als ouders zijn op zoek gegaan om deze acne te laten behandelen. Eerst bij de huisarts, daar kreeg hij een agressief zalfje maar uiteindelijk werkte het niet goed voor Guus. Dus zijn we verder gaan zoeken.

Via onze zorgverzekering kregen we een aantal adressen van huidspecialistes hier in Lisse. Wij hebben voor de schoonheidssalon van Mariëtte Marseille gekozen! Bij haar is Guus na een uitgebreide zorgvuldige intake, nu ongeveer 2 jaar onder behandeling met een heel goed resultaat. In het begin kwam hij er wekelijks, nu zijn we langzaam aan het afbouwen omdat het zo goed met zijn huid en daardoor ook met Guus zelf gaat.

Door het advies van Mariëtte is Guus meer op zijn voeding gaan letten. Niet extreem, want een puber wil toch af en toe lekker snacken, maar wel is hij b.v. meer water gaan drinken i.p.v. frisdrank, en Is hij gestopt met kaas te eten, en ben ik het vlees gaan bakken in kokosolie i.p.v. andere oliën. Deze adviezen waren voor het hele gezin bruikbaar.

Mariëtte werkte bij Guus met de producten van LavieSage, Skinclear, Protect en Balance voor de binnenkant. Voor de buitenkant kreeg Guus de Herbal Peeling met onderhoudsbehandelingen van regelmatig een half uur. Vavin is ingezet voor huidverbetering aan de buitenkant. Wij en Guus zelf, zijn heel tevreden over de behandelingen die Guus heeft ondergaan met het gewenste resultaat. Het was ook fijn dat Mariëtte, zeer betrokken was bij Guus en geregeld ons belde hoe het na een behandeling met Guus was gegaan. Dus wij willen voor iedereen die nog twijfelt, Mariëtte zeker aan bevelen.

Past heel goed bij mijn gezicht

Mariëtte heeft mijn wenkbrauwen mooi bijgewerkt. Ik had al eerder bij een andere salon mijn wenkbrauwen laten pigmenteren. Na anderhalf jaar was de kleur wat vervaagd en iets rood. Ik ben heel blij met de vorm en de kleur die Mariëtte gekozen heeft en het past heel goed bij mijn gezicht! Mariëtte werkt met pigmenten zonder ijzeroxide waardoor je geen rode gloed in de wenkbrauwen krijgt!

Lieve, kundige schoonheidsspecialiste

Ik heb mijn wenkbrauwen laten pigmenteren met semi-permanente make-up. Ik ben er zo blij mee! Mariette is een lieve, kundige schoonheidsspecialiste die weet waar ze mee bezig is.

Niemand anders mag aan mijn gezicht komen

Mariëtte is vakkundig, warm, geïnteresseerd en denkt met je mee. Haar advies en behandeling is gebaseerd op wat het beste is voor je huid. Met fijne en pure producten. Ik heb een hele gevoelige huid met een verleden van eczeem, waardoor ik eigenlijk nooit naar een schoonheidsspecialiste ging. Maar met haar behandelingen ga ik graag en wordt de conditie van mijn huid goed verzorgd. Niemand anders mag aan mijn gezicht komen :).

Echt een aanrader

Mariëtte straalt rust uit, weet waar ze het over heeft en geeft goed advies. Zojuist een heerlijke reiniging en ontspannings behandeling gekregen van haar. Echt een aanrader.

Mariëtte heeft mij heel erg goed geholpen

Ik ben in het ziekenhuis onder behandeling voor kanker. Door de medicijnen zou ik niet alleen mijn hoofdhaar verliezen maar ook m’n wenkbrauwen. Ik heb contact opgenomen met Mariëtte met het verzoek of zij mij wenkbrauwen kon geven met behulp van microblading. Mariëtte heeft mij heel erg goed geholpen en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ik ben dan wel ziek, maar vind het fijn om er niet ziek uit te zien!

Oprecht is zij de warme, eerlijke expert

Mariette is de enige schoonheidsspecialist die aan mijn gezicht mag zitten. Zij werkt met fijne producten en geeft goed en eerlijk advies. Soms is minder beter, dat geldt voor mijn huid. Door haar juiste advies, niet alleen je huid te voeden vanaf de buitenkant, maar ook vanuit de binnenkant, heeft zij voor mij de complete aanpak. Als kind had ik veel eczeem, met tot op de dag van vandaag altijd nog een heel gevoelige huid. Mariette zorgt voor de juiste verzorging en voeding waardoor mijn huid zoveel verbeterd is en weerbaarder. Bovendien is het altijd fijn om langs te gaan. Ze is warm, denkt met je mee, kan goed luisteren en fijn om mee te kletsen. Oprecht is zij de warme, eerlijke expert die je huid verzorgd en optimaliseert.

Wat wil een mens nog meer?

Zo heerlijk iedere keer weer om me over te geven aan een heerlijke massage. Het is echt genieten met een mooi resultaat. Wat wil een mens nog meer?

Adviseert goed en legt duidelijk uit

De behandeling was zoals altijd, heerlijk ontspannen en precies wat ik en mijn huid nodig hadden. Mariëtte is vriendelijk, adviseert goed en legt duidelijk uit wat ze gaat doen. Ze is goed op de hoogte van de producten waar ze mee werkt, kent alle huidtypes en weet welke behandeling die je nodig hebt. Het is echt een relaxte anderhalf uur me-time.

Elke keer is het weer genieten

Elke keer is het weer genieten, zo’n heerlijke gezichtsmassage en ‘licht-behandeling’. Mijn huid wordt zienderogen steeds mooier, een groot kado voor mezelf! Daarnaast is Mariëtte een zeer professionele schoonheidsspecialiste en een heel warm mens die elke behandeling weer tot een feestje maakt!