Onze zoon Guus kreeg aan het begin van zijn pubertijd een erge vorm van acne. Zo erg zelfs dat zijn zelfvertrouwen er onder leed. Wij als ouders zijn op zoek gegaan om deze acne te laten behandelen. Eerst bij de huisarts, daar kreeg hij een agressief zalfje maar uiteindelijk werkte het niet goed voor Guus. Dus zijn we verder gaan zoeken.

Via onze zorgverzekering kregen we een aantal adressen van huidspecialistes hier in Lisse. Wij hebben voor de schoonheidssalon van Mariëtte Marseille gekozen! Bij haar is Guus na een uitgebreide zorgvuldige intake, nu ongeveer 2 jaar onder behandeling met een heel goed resultaat. In het begin kwam hij er wekelijks, nu zijn we langzaam aan het afbouwen omdat het zo goed met zijn huid en daardoor ook met Guus zelf gaat.

Door het advies van Mariëtte is Guus meer op zijn voeding gaan letten. Niet extreem, want een puber wil toch af en toe lekker snacken, maar wel is hij b.v. meer water gaan drinken i.p.v. frisdrank, en Is hij gestopt met kaas te eten, en ben ik het vlees gaan bakken in kokosolie i.p.v. andere oliën. Deze adviezen waren voor het hele gezin bruikbaar.

Mariëtte werkte bij Guus met de producten van LavieSage, Skinclear, Protect en Balance voor de binnenkant. Voor de buitenkant kreeg Guus de Herbal Peeling met onderhoudsbehandelingen van regelmatig een half uur. Vavin is ingezet voor huidverbetering aan de buitenkant. Wij en Guus zelf, zijn heel tevreden over de behandelingen die Guus heeft ondergaan met het gewenste resultaat. Het was ook fijn dat Mariëtte, zeer betrokken was bij Guus en geregeld ons belde hoe het na een behandeling met Guus was gegaan. Dus wij willen voor iedereen die nog twijfelt, Mariëtte zeker aan bevelen.