Ik had al veel geprobeerd om van mijn acnéproblemen af te komen, van drogisterij producten tot middelen die ik op doktersadvies kreeg. Sommige producten hielpen wel even, maar na een poosje kwamen de onzuiverheden weer terug. Ik besloot een afspraak te maken bij Salon Marseille.

Mijn ervaring is zeer positief. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en de producten waar salon Marseille mee werkt. Ik heb regelmatig een Herbal Peeling behandeling ondergaan, daarbij als onderhoud regelmatig een 1/2 uursbehandeling om het goed bij te houden. Ook ga ik regelmatig onder de Beauty Angel waardoor mijn huidbeeld rustiger wordt en de littekens vervagen! Vavin huidverbeterigsproducten gebruik ik thuis om het resultaat te onderhouden. LavieSage Skinclear en Secure gebruik ik voor de binnenkant. Ook het detoxmasker vind ik geweldig.

Het resultaat is dat mijn huid een stuk rustiger is nu en de onzuiverheden nagenoeg weg. Daarom bezoek ik nu nog 1 keer per maand de salon voor een huidcheck en een behandeling met de Beauty Angel.

Ik beveel salon Marseille iedereen aan die niet tevreden is met zijn/haar huid. Mariëtte is erg vriendelijk en weet waar ze het over heeft. Ze legt alles duidelijk en rustig uit. Ik ben Mariëtte dankbaar dat mijn huid er rustig en gaaf uitziet, dit heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven. Tip: Mariëtte is erkend acnétherapeute, behandelingen kunnen vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Mariëtte heeft mij aangeraden om het nieuwe 11-daagse Cleanse &Revitalise programma van LavieSage te volgen. bij deze ‘detox’ worden afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. Het resultaat is dat mijn huid straalt en bijna geen onzuiverheden meer vertoont, ik beter slaap en lekkerder in mijn vel zit!